9 japanske bilproducenter

Japansk bygget og designet biler har oversvømmet det nordamerikanske marked for over fyrre år nu. Over tid, mange navneskilte er kommet og gået, men japanske biler fortsat at vinde markedsandel og accept med et stigende antal bilister tiltrukket af deres høje kvalitet og holdbarhed. Der er ni japanske automobile produktionsvirksomheder eksisterer. Kan du nævne dem? Lad os tage et kig på listen:

Toyota den næststørste bilproducent i verden er Toyota, maker Camry, Corolla og et væld af SUV’er, lastbiler, personbiler og en varevogn. Toyotas Lexus division producerer luksusbiler, mens dens Scion division fremstiller ungdom orienterede køretøjer.

Honda Accord og Civic er Hondas to mest kendte modeller, efterfulgt af Odyssey MPV, Ridgeline lastbil, elementet, og flere andre personbiler. Acura er navnet givet til Hondas luksus bil division.

Nissan-Drive en Datsun og derefter beslutte. Indtil begyndelsen af 1980 ‘ erne, Nissans nordamerikanske navneskilt var Datsun, men skiftede til Nissan til at give det en mere global navn. Sentra, Maxima og Pathfinder er blandt division’s bedst sælgende køretøjer. Infiniti er Nissans luksus bil division. Renault motorer af Frankrig ejer aktiemajoriteten i Nissan.

Mitsubishi-oprindeligt importeret udelukkende af Chrysler, Mitsubishi begyndte at sælge biler under eget navn i 1980 ‘ erne. Top sælgende modeller omfatter Lancer, Eclipse og Montero. DaimlerChrysler ejer en luns af virksomheden.

Mazda-hyldest, Miata og “6” er nogle af de mest kendte Mazda-modeller. Mazda 6 platform også beføjelser flere Ford Motor Company biler herunder Mercury Milan. Ford ejer en vigtig andel i virksomheden.

Subaru-tror alle hjul drev, og du kan bare tror Subaru. Skovfoged, Outback, og arv er alle bedst sælgende Subaru modeller. Fuji Heavy Industries [FHI] ejer Subaru; General Motors har en 20 procent af aktierne i FHI.

Suzuki 20% ejes af General Motors, Suzuki er som noteret for at producere biler, da det er til fremstilling af motorcykler. Grand Vitara er en af sine mest kendte modeller.

Isuzu sagde nogen General Motors? Igen, GM ejer en andel i Isuzu. På et tidspunkt Isuzu importerede biler til USA, men dage er forbi. I øjeblikket, Isuzu har en minimal tilstedeværelse og de to køretøjer de sælger Ascender SUV og jeg serie pick ups er simpelthen rebadged GMC køretøjer.

Daihatsu Charade og Rocky var to modeller introduceret af Daihatsu når bil virksomheden begyndt at sælge køretøjer i Nordamerika i 1988; fire år senere blev sine nordamerikanske operationer lukket. I 1999 overtog Toyota aktiemajoriteten i selskabet.

Så der har du det: der er ni japanske bilproducenter, hvoraf to er stadig uafhængige. Meget ligesom det amerikanske marked yderligere konsolidering er sandsynligt med navneskilte forsvinder helt ligesom Packard, Hudson, Oldsmobile, Plymouth og et væld af andre nordamerikanske har navneskilte kørt ned ind i historiebøgerne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *