Kelly Rowland: Fra Destiny’s Child solo succes

Kelly Rowland er en Grammy Award vindende R&B sangerinde. Hun er bedst kendt som medlem af alle kvindelige musikalsk gruppe Destiny’s Child. Rowland første hit mainstream musikscene i 1998 med Destiny’s Child med hit sangen “Nej, nej, nej del 2.” Albums indspillede hun som medlem af kvartetten og senere trio, omfatter: Destiny’s Child, Skriften er på væggen, Survivor, 8 dage til jul, dette er Remix, Destiny Fulfilled og #1.

Kelly Rowland begyndte sin solokarriere i 2002 med udgivelsen af simpelthen dyb, featuring hitsang Dilemma, duet med rapperen Nelly. Med Dilemma at trykke #1 på hitlisterne, blev hun det første medlem af Destiny’s Child at have en nummer et hit ud side af gruppen. Rowland har arbejdet på hendes opfølgende album siden 2004, som ikke er indstillet til slippe indtil 2007.

Sammen med at være en dygtig musikalske kunstner, har Kelly også gjort nogle handler, med optrædener i film Freddy vs Jason og The Seat Filler. Hun har også optrådt på tv-show episoder af: The Hughleys, Eva, American Dreams, Born til Diva, veninder og vilde ‘n’ ud.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *