Tips til at vælge persienner

I mange hjem og kontorer, de fleste, er blinds almindeligt anvendt til at give skygge og privatliv til sted. I modsætning krydsfiner gulv til gardiner, kan mængden af lys, der kan være lade i kontrolleres, hvis du har installeret blinds på din windows.

Mange mennesker føler, at problemet med at have blinds er installationen. Det kan være rigtigt. Men disse mennesker forsømmer, for, at der også er andre ting, der skal overvejes før du køber blinds, ikke kun farven og størrelse er vigtige, når du vælger blinds for ens hjem eller kontor vinduer.

Her er nogle oplysninger.

* Stil

Blinds kan komme i forskellige stilarter, de mest populære er persienner. Beslutte, på hvilken stil du ønskede funktionalitet og design af din windows.

Rullens nuancer – disse er lavet specielt behandlede uigennemsigtig eller vinyl stof, der er svøbt omkring en dyvel, der beskæftiger en fjeder eller en beaded snøresystem til roll stoffet op eller ned. Det er godt, hvis du vil have fuldstændig fortrolighed og beskytte møblet mod falmning. Enderne kan være lige eller formede, og afpuds eller kontrasterende fletning kan tilføjes som design.

Romerske nuancer – disse blinds har en ledning, vævet igennem det stof, der tillader dig at hæve eller sænke skygge i en harmonika mønster.

Persienner- eller vandrette persienner, har vandrette paneler, lavet af træ eller aluminium, som kan justeres til at ændre niveauet af sollys, der kan være tilladt i værelset. Disse fås i forskellige bredder, spænder fra 16 mm til 50 mm.

Plisseret nuancer – disse funktion på samme måde med persienner og har flad vandret stof paneler. For at lade lys ind fra toppen af windows, kan du have dem, der har “top-down” design.

Lamelgardiner – har lodrette paneler, der kan justeres for at kontrollere mængden af lys, der kommer ind. Det kan også blive trukket til side eller begge sider af vinduet for at tillade samlede naturlig belysning. Forskellige typer af stof kan anvendes i størrelser fra 89mm til 127mm.

Honeycomb nuancer – er også kendt som cellulære nuancer. Disse nuancer, igennem lag af stof i stand til at filtrere lys, kan lade lys og holde varme eller kulde udefra, hvilket giver rum isolering kan spare på el-regningen.

Vævet træ nuancer – disse er som regel lavet af bambus, og blokke direkte sollys i at komme ind i stuen, men giver nogle naturligt lys til at komme.

Mini Blinds – er også kendt som makro-, mikro- eller aluminium persienner. Disse har en tomme eller to-tommers planker til at justere mængden af lys, der kommer ind i rummet.

Skodder – disse har parallel lameller eller lameller, som kan justeres til at ændre niveauet for beskyttelse af personlige oplysninger.

* Måling og installere Blinds

Blinds bør være uhindret at når det er fuldt udbygget, det kan stadig hænge frit.

For nøjagtige målinger anbefales det, at du bruger en stål lineal.

* Skære Blinds

Skære Blinds er nødvendigt at gøre blinds passer til størrelsen af windows. Før opskæring måle blinds, den ønskede bredde fra kanten af beslaget til den anden. Størrelsen af den snoede mekanisme bør fratrækkes først før klippe tremme, røret og stoffet til den korrekte størrelse.

For at skære glasset, en mini nedstryger kan blive brugt, mens det for stoffet, det anbefales, at du bruger en udskæring kniv eller en skarp par saks.

* Omkostninger

Ud over udgifterne til blinds, også overveje omkostningerne ved levering. Leveringsomkostninger kan tilføje en masse at købet så sørg for du kender detaljerne inden du afgiver en ordre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *